Visos daugiausiai perkamos

BIOFA stalo paviršiui skirta alyva

2052

Aukštos kokybės alyva skirta valgio stalo ruošimo paviršiui ir baldams

Kiekis
Spalva
17,60 €
Su PVM
Kiekis
Išparduota


 

Saugumo politika

 

Pristatymo informacija

 

Grąžinimo taisyklės

Aprašymas


Trumpas apibūdinimas


BIOFA Arbeisplattenol yra tirpiklių neturinti alyva, užtikrinanti gerą atsparumą dėmėms. Ji atitinka EN 71 direktyvos (Žaislų vaikams saugumo) 3 dalies reikalavimus ir buvo sėkmingai išbandyta dėl suderinamumo su maisto produktais! Alyva giliai įsigeria į medieną, yra pralaidi drėgmei ir garams, turi antistatinių savybių, atgaivina ir išryškina natūralią tekstūrą.
Naudojimo instrukcija 

1. Pradinis apdorojimas Pagrindas (paviršius) turi būti sausas (medienos drėgmės laipsnis turi nesiekti 12%), švarus, nedulkėtas ir neriebaluotas. Galutinis nušlifavimas turi būti atliekamas naudojant 180 dydžio grūdėtumo šlifavimo medžiaga.

2. Apatinis sluoksnis Valgio ruošimo stalui skirtą alyvą tepti šepečiu, medžiagos skliaute, voleliu arba kempine. 20-30 minučių leisti įsigerti, dažų likučius įtrinti į vis dar juos sugeriančias vietas arba juos pašalinti; po to paviršių nublizginti medžiagos skiaute arba minkštu padu.

3. Tarpinis ir viršutinis sluoksniai Kitą dieną vėl užtepti ploną sluoksnį ir dirbti kaip nurodyta aukščiau. Priklausomai nuo pagrindo sugeriamumo, jei reikia, užtepti trečią sluoksnį. Svarbu žinoti: alyvos neturi likti ant paviršiaus! Svarbu žinoti: būtina atlikti preliminarini testą! Naudojant ir džiovinant gaminį būtinai pasirūpinti optimalia gryno oro cirkuliacija! Gaminys nenaudojamas esant žemesnei nei 16°C temperatūrai!

Papildoma informacija
2052

Charakteristikos

Gamintojas
Biofa
Blizgesys
Pusiau matiniai
Darbinė temperatūra
Min. +5 C (Aplinkos ir pagrindo)
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Dažai betoninėms grindims DRYLOK Latex Concrete Floor Paint

BIOFA stalo paviršiui skirta alyva

Aukštos kokybės alyva skirta valgio stalo ruošimo paviršiui ir baldams

Parašykite savo atsiliepimą
Jums taip pat gali patikti
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: